We pakken brandende verhalen

laat in de ruimte boeiende visuele creaties ontstaan

TEAM

Onze paden hebben zich als vrienden en collega's vele malen doorkruist, voordat wij bij elkaar kwamen in 2015 om Tales on Fire te vormen. We hebben beide een warme passie voor inspirerende verhalen en visuele expressies en meer dan tien jaar professionele ervaring in het werken met video's, design en online media. Maar nog belangrijker we hebben een sterke drive om samen toffe dingen te maken.

"Wij maken het proces van het plannen, ontwikkelen en implementeren van je mediacommunicatie zo gestroomlijnd mogelijk, zodat je je kan concentreren op je business en toekomstige klanten."

XAVIER HAZENBOSCH

VIDEO/FOTO

ERIK SPINHOVEN

DESIGN

Is een filmmaker, fotograaf, editor en producer. Iemand met een scherp oog voor planning, compositie en detail.

 

Met zijn jarenlange ervaring in video producties en zijn bedrijfskundige achtergrond is hij een pragmatische schakel tussen strategie en creativiteit.

Is een ontwerper pur sang, een enthousiaste creatieveling vol wilde en uitvoerbare ideeën en met een bijzonder fijn gevoel voor stijl, vorm en kleur.

 

Begonnen als grafisch vormgever en zich door ontwikkeld naar multimedia en internet. Daarbij onmiskenbaar vindingrijk en flexibel.

© 2017 Copyright Tales on Fire